Over ons

Een fijne salon met een vast en ervaren team. Met de beste Coloristen, Hairstylisten en producten hebben we alle elementen in  huis om aan al je haarwensen te voldoen. Tijdens de behandeling in de salon kan je desgewenst doorwerken met de laptop op  schoot of geniet van de tijd voor jezelf met een goede op koffie of thee en een stapel tijdschriften.

Wat doen we?
We werken uitsluitend met hoogwaardige biologische en vegan producten die je haar -en haarkleur optimaal verzorgen. Onze  kracht is, dat we goed luisteren naar de persoonlijke wensen en omstandigheden. Hierop geven we graag advies en komen we  samen tot een behandelplan. We zijn pas tevreden als je blij en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. We zijn vakkundig en  efficiënt als je weinig tijd hebt, maar maken net zo lief tijd om je volledig en uitgebreid te behandelen en verzorgen.

Onze locatie
Wij bevinden ons midden in de wijk ‘seizoenenbuurt’ in Almere. Qua locatie zijn we een echte ‘buurt’salon en wat betreft de  sfeer zijn we dit ook. Onze kennis, vakbekwaamheid en producten gaan veel verder dan dat. We zijn een hoogwaardige salon  met een gezellige en laagdrempelige sfeer met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

De oprichters
In 1998 is Nancy, Kapsalon All Seasons met veel passie begonnen. Een toepasselijke naam voor een salon in de seizoenenbuurt.
7 jaar later is Patricia Martin, in 2005, als leerling in de salon komen werken. Na 14 jaar als fijne en goede collega’s, is Patricia in  2019 mede-eigenaar geworden.
Om dit te vieren is de naam van de salon verandert naar ‘All Seasons Hairstyling’.
De daaropvolgende 3 jaar heeft Nancy steeds verder een stapje terug gedaan en heeft ze per april 2022 afscheid genomen van  ‘All Seasons Hairstyling’. Na 23 mooie jaren gaat ze zich richten op nieuwe dromen. Patricia heeft de salon met veel plezier volledig van haar overgenomen.