Merken
Wij werken in de salon uitsluitend met hoogwaardige, biologische en sustainable producten.

Davines ademt duurzaamheid, luxe, en kwaliteit. Zij staan voor de balans tussen schoonheid en duurzaamheid, voor alles wat goed is, waarin mens en de natuur perfect naast –en met elkaar leven.

Gelijkwaardigheid en zorgen voor alles wat je lief is, zijn de basiswaardes van het bedrijf. Niet omdat het nu ‘in’ is, maar omdat dit is wie ze zijn.

Dit biologische, duurzame, klimaatneutrale en vegan1 merk is B corp gecertificeerd.

 De melu producten uit de essential haircare lijn en de Royal Jelly uit de nourishing lijn van natural techt zijn niet vegan. Hier zit wax extract in van de koninginnenbij.


NOIR Stokholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson uit Zweden, de oprichters van  de high-end salon NOIR Stockholm. De beste natuurlijke en vegan grondstoffen staan aan de basis van de producten.
Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht, verzorgende en effectieve producten.


K18 is een vegan haircare merk met gepatenteerde haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar, veroorzaakt door chemische services, thermische styling, mechanische styling en schade door milieueffecten ongedaan maakt.